Blog

L'esport en la vostra organització

Això és el que l’activitat física pot fer per al vostre club esportiu, federació, universitat o empresa. Però també per a administracions públiques, associacions, col·legis professionals, gimnasos, hospitals, grups d’amics i qualsevol agrupació empresarial (parcs industrials o tecnològics), social o esportiva.

Vos donem la benvinguda a la comunitat d’entitats saludables

Segur que ja sabeu que l’esport té grans beneficis per a la salut tant física com psicològica per a les persones que el practiquen. Però… vos heu parat a pensar en els beneficis que té per a la vostra organització que les persones que en formen part practiquen esport?

Des de pinwins donem suport a un estil de vida saludable i sabem que l’esport contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones, però també l’ambient i el funcionament de qualsevol entitat.

Per això hem creat una aplicació mòbil per a facilitar la comunicació entre les persones de la vostra organització aficionades a l’esport.

Però què és pinwins?​

La versió breu és que pinwins és una aplicació esportiva per al mòbil. La realitat és que és una comunitat de persones aficionades a l’esport, de qualsevol nivell, de qualsevol edat i de qualsevol lloc.

És un espai digital en el qual podeu conéixer a esportistes amb les mateixes aficions, contactar i quedar per a eixir a practicar esport.

Una eina que, com a club esportiu, federació, universitat, empresa o un altre tipus d’organització, vos permet crear una comunitat digital privada per a les persones que en formen part.

D’una banda, la comunitat pinwins de la vostra organització facilita que les persones aficionades a l’esport connecten i queden. Per l’altra, vos ajuda a fomentar la pràctica de l’esport i vos permet enviar tota la informació rellevant sobre els esdeveniments i les activitats esportives (o relacionades amb l’activitat física, prevenció o salut) de la vostra organització amb notificacions automàtiques en temps real al telèfon mòbil de les persones de la vostra entitat.

pinwins és una eina per a fomentar un estil de vida saludable entre les persones de la vostra organització gràcies a la pràctica de l’esport.

Ací tens estes 5 raons per a incentivar la pràctica de l’esport entre les persones de la vostra organització:

L’esport redueix l’absentisme i les baixes laborals

Les persones que practiquen esport tenen un estil de vida més saludable, amb menys hàbits nocius. Això es tradueix en millor salut tant física com psicològica.

En la vostra empresa, significa menys baixes laborals i menys absentisme.

L’esport és un antiestressant natural

I no és que ho diguem nosaltres. Està científicament demostrat. L’activitat física moderada fa que l’organisme genere serotonina i dopamina, dues substàncies que s’encarreguen de regular els nivells d’ansietat i estrés.

En la vostra empresa, significa millor qualitat de vida per al personal.

Augmenta el rendiment i la productivitat

L’esport també és bo per a la ment i influeix en la productivitat i el rendiment de qui el practica. Fer esport ajuda a concentrar-se millor en altres tasques, incrementa el rendiment i facilita l’aprenentatge.

El temps dedicat a l’esport no és temps perdut. Ajuda a aprofitar millor la resta del dia.

Causa felicitat

Tornem a parlar d’una altra d’eixes substàncies que genera el nostre cos per a fer-nos sentir bé i que augmenta gràcies a l’esport. Es diu serotonina i és la responsable de provocar que tinguem sensació de plaer, benestar i felicitat.

I amb la felicitat vindrà la motivació que millora la qualitat del treball.

Millora l’ambient i forma equips

L’esport compartit fa que es creen vincles d’amistat i companyonia. Per això si les persones de la vostra organització practiquen esport en equip, la qualitat d’eixes relacions es veurà reflectida en el clima de la vostra empresa o organització.

Fomenteu l’estil de vida saludable a través de l’esport i milloreu el rendiment de la vostra organització

Creeu una comunitat privada en pinwins per al vostre club esportiu, federació, universitat, empresa o entitat i faciliteu que les persones que en formen part connecten i queden per a practicar esport.

Empleneu el formulari i ens posarem en contacte amb la vostra organització.

CREAR LA MEUA COMUNITAT

Compartiu esta publicació en les xarxes socials.

Copyright © 2022 pinwins

Tots es drets reservats

by Socarrat

Copyright © 2022 pinwins | Tots els drets reservats | by Socarrat

Esta actuació, que s’anomena APLICACIÓ MÒBIL PER A CONNECTAR USUARIS ESPORTISTES, els objectius de la qual són construir una gran comunitat esportista, digitalitzar comunitats esportives, promocionar tots els esports i analitzar i predir hàbits i comportaments esportius, està cofinançada per l’INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) en el seu Programa de Projectes d’Innovació de PIME (INNOVA-CV) i per la UNIÓ EUROPEA a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Esta actuació, que s’anomena APLICACIÓ MÒBIL PER A CONNECTAR USUARIS ESPORTISTES, els objectius de la qual són construir una gran comunitat esportista, digitalitzar comunitats esportives, promocionar tots els esports i analitzar i predir hàbits i comportaments esportius, està cofinançada per l’INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) en el seu Programa de Projectes d’Innovació de PIME (INNOVA-CV) i per la UNIÓ EUROPEA a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.